Filip De Smet bvba: uw houtspecialist voor binnenschrijnwerk

Hout leeft

Filip De Smet uit Merendree (Nevele)  is een schrijnwerker pur sang. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring en is zot van hout: “Het materiaal laat zich gewillig bewerken en behandelen. Het hoort thuis in elke woningstijl. En het wordt mooier met de jaren. Hout leeft”. U krijgt de fijnste timmeropdrachten op het afgesproken tijdstip. Zijn werkterrein is de provincie Oost-Vlaanderen. Hebt u vragen over renovatie- of isolatiepremies? Filip leidt u door het Vlaamse subsidielandschap.

 

Van Gyproc tot brandwerende deuren

Bvba De Smet Filip heeft een eigen atelier om vorm te geven aan schrijnwerk voor uw interieur. En hij is ook uw tussenpersoon voor ramen en binnendeuren in hout, pvc en aluminium. U maakt kennis met de nieuwste trends, zoals deuren zonder omlijsting en pivoterende deuren. Verwacht de meest voordelige deals van de beste kwaliteit. Ook voor brandwerende deuren klopt u bij hem aan. En dat is niet alles. Want dé ultieme specialiteit van uw schrijnwerker is Gyproc. Filip werkt voor u kamers af, verlaagt uw plafond en deelt een vertrek in twee.

 

Doe-het-zelvers welkom

Zelf mee de handen uit de mouwen steken, mag dat? Natuurlijk! Om tijd te winnen of kosten te besparen. Maar wordt er gewerkt? Dan is Filip altijd aanwezig. Zo houdt hij steeds een oogje in het zeil.

 

Vakman voor uw binnenschrijnwerk nodig? Maak kennis met bvba De Smet Filip.

DE SMET FILIP BVBA, Nevele, Binnenschrijnwerk, gyprocwerken, wanden, scheidingswanden, isolatie, kamers onder dak, plafonds, parket, binnendeuren, brandwerende, deuren, gyproc, gipskarton, plamuren interieurinrichting, zelfwerkend patroon

09 371 78 75
0477 46 89 54

Map

 Bereken route

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag